Adminlik Başvurusu !

Reddedildi.
271 views
İsminiz, Soy isminiz:Eren Esen
Kaç yaşındasınız:14
Rol deyince aklınıza ne geliyor:Gerçek hayata benzer rol yapmak örnek *Sıcak kahvesinden bir yudum alarak Leolynn'e Döndü*
Kaç yıldır bu işin içindesiniz:7 Ay
Tecrübeniz var mı?:PKTurk'de A_Clematiss Olarak Bulundum,MerovenRPG'de TA_Clematiss Olarak Bulundum.
Eklemek istediğiniz bir şey var mı?:Şuan için mikrofonum yok,en yakın zamanda alıcam ek olarak  536 saat  PK tecrübem var.
Aşağıdaki Role-play terimlerini açıklayınız;
RDM:Bir oyuncuya RANDOM olarak yani rölsüz saldırmaktır
NLR:NEW RULE LİFE ölürseniz eşyalarınızı zırhınızı alamazsınız rolleriniz silinir yeniden başlamış olursunuz.
OOC:Rol dışı chat..
IC:Rol içi chat.
Fear RP:Mesela Bir Faction'un kalesisin önündesiniz kalelerini basamazsınız çünkü rol gereği kalede fazla asker olması gerek.Yada siz rolde bir köylüsünüz bir lorda seni keserim filan diyemezsiniz.

[RC]Clematiss said previously:

Rol deyince aklınıza ne geliyor:Gerçek hayata benzer rol yapmak örnek *Sıcak kahvesinden bir yudum alarak Leolynn'e Döndü*
Tecrübeniz var mı?:PKTurk'de A_Clematiss Olarak Bulundum,MerovenRPG'de TA_Clematiss Olarak Bulundum.
Eklemek istediğiniz bir şey var mı?:Şuan içim mikrofonum yok alıcam 15 tatilde.
NLR:NEW RULE LİFE ölürseniz eşyalarınızı zırhınızı alamazsınız rolleriniz silinir yeniden başlamış olursunuz.
Fear RP:Mesela Bir Faction'un kalesisin önündesiniz kalelerini basamazsınız çünkü rol gereği kalede fazla asker olması gerek.Yada siz rolde bir köylüsünüz bir lorda seni keserim filan diyemezsiniz.

Umarım kabûl edilirsin, senden iyi bir admin olacağına inanıyorum. Negonde gibi salaklardan farklı olacağına eminim.
Teşekkür ederim senin gibi rol bilgisi yüksek olan birinden bu övgüyü almak beni mutlu etti.

[RC]Clematiss said previously:

Eklemek istediğiniz bir şey var mı?:Şuan için mikrofonum yok,en yakın zamanda alıcam ek olarak  536 saat  PK tecrübem var.
 İnşallah alınırsın aga

Başvurunuz tarafımızca değerlendirilip reddedilmiştir.
Reply